Verduurzaming

Verduurzaming 2022

Eind 2021 startten drie verduurzamingsprojecten. De huurders van de woningen aan de Anna Palownalaan, de Kemphaanstraat (oneven) en de Kluutstraat en omgeving ontvingen van Eemland Wonen een aanbod voor verduurzaming van hun woning. De werkzaamheden zijn het isoleren van de vloeren, de gevels en de daken. Het plaatsen van HR++ glas en mechanische ventilatie. De werkzaamheden per woning kunnen verschillen. Na afronding van de werkzaamheden zijn de woningen energiezuiniger en comfortabeler.

Op dit moment zijn nog meer projecten in voorbereiding die in 2022 zullen starten. Zodra de plannen en planning bekend zijn informeert Eemland Wonen de huurders hierover.

LED verlichting

In de gestapelde complexen van Eemland Wonen hangt algemene verlichting, in de verkeerruimtes, bergingen en op de galerijen. In 2021 is Eemland Wonen gestart om deze verlichting te vervangen door LED lampen. Deze lampen zijn energiezuiniger. Daar profiteren dan alle huurders van het complex van door de lagere servicekosten voor verlichting. In 2022 rondden we deze werkzaamheden af.