Werken bij

Gewoon wonen
Dat is waar wij als woningcorporatie voor staan. Gewoon wonen klinkt simpel, maar is voor Eemland Wonen meer dan vier muren en een dak boven uw hoofd. Wij vinden het de ‘gewoonste zaak’ dat iedereen goed kan wonen, ook mensen met een laag inkomen. Wil je samen met ons werken aan goede woonruimten voor onze doelgroep? Misschien is onderstaande vacature wel iets voor jou!

  • Een resultaatgerichte regisseur vastgoed (36 uur)
    In deze functie als regisseur vastgoed geef je samen met je collega’s vorm aan verduurzaming en nieuwbouw. Je pakt geheel zelfstandig projecten op en bent verantwoordelijk voor de financiering, kwaliteit en planning hiervan. Ben jij organisatorisch sterk, heb je een zakelijke inslag en oog voor je omgeving? Dan is deze functie echt iets voor jou! De volledige vacaturetekst vind je hier. Solliciteren kan tot 25 februari 2020.

Open Sollicitatie
Wil je samen met ons werken aan goede woonruimten voor onze doelgroep? Staat er op dit moment echter niet direct een passende functie voor je bij? Wij staan altijd open voor gemotiveerde medewerkers. Mail een brief met je motivatie naar sollicitaties@eemlandwonen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.