Werken bij

Wil je samen met ons werken aan goede woonruimten voor onze doelgroep? Wij staan altijd open voor gemotiveerde medewerkers. Mail een brief met je motivatie naar info@eemlandwonen.nl.

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

 • Servicegerichte verhuurmakelaar
  Word jij het gezicht voor onze huurders bij het vinden en verlaten van een woning? Ben je organisatorisch sterk, service- en oplossingsgericht en voel jij je thuis in de volkshuisvesting? Dan is deze functie als verhuurmakelaar echt iets voor jou!
 • Allround communicatieadviseur
  Ben jij een allround communicatieadviseur en sta je graag met je voeten in de klei? Heb je oog voor de wereld om je heen, ben je stressbestendig en vind je het leuk om initiatief te nemen. Kan je goed schrijven en wil je graag aan de slag bij een organisatie die maatschappelijke betrokken is. Dan is dit dé functie voor jou!
  Onze organisatie werkt aan een nieuwe frisse huisstijl die al is verwerkt in de advertentieteksten.
 • Manager Wonen
  Ben jij de ambitieuze en enthousiaste manager die graag meewerkt aan de verandering en vernieuwing van onze organisatie? Dan nodigen wij je graag uit om op deze functie te solliciteren.
 • Klantgerichte wijkbeheerder
  Wil je aan de slag als wijkbeheerder? Ben je communicatief vaardig, kun je snel schakelen en ben je servicegericht met oog voor de omgeving? Dan nodigen wij je graag uit om op deze functie te solliciteren.
 • Servicegerichte administratief medewerker Wonen
  Ben jij communicatief vaardig, accuraat en ben je servicegericht met oog voor de omgeving? Heb je kennis van het volledige administratieve verhuurproces en ben je zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig? Solliciteer dan op deze functie.
 • Technisch medewerker Wonen
  Ben jij een klantgerichte technisch medewerker wonen en adviseer jij huurders bij de oplevering van hun woning, bij kleine verbouwingen of bij vochtproblematiek? Ben je communicatief vaardig en goed in staat om met verschillende culturen om te gaan? Solliciteer dan op deze functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.