Vacature communicatiemedewerker m/v

Ben jij een enthousiaste communicatiemedewerker met passie voor contentcreatie en digitale communicatie? Zoek je een dynamische communicatierol, waar je creativiteit wordt gewaardeerd? Dan willen we jou ontmoeten!

Wat ga je doen?
Als communicatiemedewerker beheer en onderhoud je het intranet, de website en social mediakanalen. Je schrijft, redigeert en plaatst hiervoor berichten. Ook voer je de eindredactie op externe communicatie, zoals brieven, brochures en het jaarverslag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van ons huurdersmagazine ‘Even Buurten’, dat twee keer per jaar uitkomt. Je denkt mee over de inhoud, schrijft zelf artikelen, onderhoud contacten met tekstschrijvers en de fotograaf. Zes keer per jaar ontvangen onze huurders een digitale nieuwsbrief. Ook dit verzorg jij. Jij haalt hiervoor eerst input op bij de verschillende afdelingen, schrijft de artikelen en zorgt ervoor dat de nieuwsbrief wordt verstuurd.

Je ondersteunt je collega’s bij de communicatie van (vastgoed)projecten, door bijvoorbeeld mee te denken over hoe huurders het best geïnformeerd kunnen worden. Ook houd je je bezig met het ontwikkelen van (nieuwe) communicatiemiddelen en onderhoud je het contact met externe vormgevers. Bij al je werkzaamheden zorg je ervoor dat de huisstijl van Omthuis juist gebruikt wordt.

Verder voer je activiteiten uit die voortkomen uit ons communicatiebeleid en ondersteun je de communicatieadviseur en geef je uitvoering aan de organisatie van evenementen, presentaties en andere promotionele activiteiten.

Kortom: de functie van communicatiemedewerker is een erg brede functie waar eigen inbreng en creativiteit gewaardeerd en verwacht wordt.

Ga hier naar de volledige vacature. Reageren kan tot en met 31 oktober 2023