Uw mening telt! Vul de vragenlijst in - Huurdersraad Eemland

Zoals bij u bekend verkennen Eemland Wonen en Woningstichting Leusden op dit moment een fusie. Er is nu nog veel onbekend over de mogelijke fusie, de gevolgen en effecten, ook voor u als huurder. Graag wil Huurdersraad Eemland ook úw mening weten in dit verkennende fusieproces.

Uw mening is van groot belang, daarom stuurde de huurdersraad u op 3 juni 2022 een brief met een link naar de vragenlijst om zo antwoord te krijgen op de onderwerpen Wat verwacht u van een fusie en Hoe waardeert u Eemland Wonen op dit moment?

Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Meedoen kan nog tot en met 28 juni 2022. Klik hier om gelijk naar de vragenlijst te gaan. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. 

Alle huurders die vragenlijst al hebben ingevuld, willen wij hartelijk bedanken. Op een later moment vertellen we u over de uitkomsten van deze vragenlijst en vertellen wij
u meer over het vervolg van het fusieproces.

Hulp nodig?
Lukt het u niet om de vragenlijst in te vullen, dan kunt u terecht bij de medewerkers van de
afdeling Wonen van Eemland Wonen. Zij helpen u graag. Het kantoor aan De Geerenweg 4 in Baarn is geopend op werkdagen van 08.00 tot 12.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur). Bellen kan natuurlijk ook via 035 548 50 50.

Namens het bestuur van Huurdersraad Eemland,
Guus Fakkel, voorzitter