Uw huishoudboekje op orde

Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen met geld. Zo zijn boodschappen en de kosten van gas en stroom de laatste tijd flink gestegen. En misschien komt u door de hoogte van uw inkomen wel in aanmerking voor (gemeentelijke) toeslagen of regelingen, is overstappen naar een andere ziektekostenverzekering voordeliger voor u of kunt u besparen op andere uitgaven.

Eemland Wonen biedt in samenwerking met PIT Baarn huurders gratis een adviesgesprek aan om inzicht te krijgen in hun uitgaven en mogelijkheden. Dat geeft rust, en zo blijven uw financiën op orde.

Hoe werk het?
Iedere donderdag* van 10.00 tot 12.30 uur kunt u met uw papieren en administratie terecht op het kantoor van Eemland Wonen aan de Geerenweg 4 in Baarn. U hoeft hier geen afspraak voor de maken. Een medewerker van PIT Baarn neemt dan samen met u uw uitgaven door en kan u vertellen voor welke regeling of toeslag u misschien in aanmerking komt. De medewerker kan u ook helpen bij het aanvragen of stuurt u door naar andere hulpdiensten.

Meenemen
Om u goed mogelijk te kunnen helpen is het handig als u een overzicht van uw inkomsten en uitgaven meeneemt.

Het adviesgesprek is gratis en u zit nergens aan vast. De informatie die u bespreekt met de medewerker van PIT Baarn wordt niet zonder uw toestemming gedeeld. 

* het inloopspreekuur is er in oktober, november en december 2022