(Sociale) huurwoningen Achterveld volgende week in de verhuur

De achttien sociale huurwoningen en de twee vrije sectorwoningen aan de Hazendam in Achterveld zijn bijna klaar. Dat betekent dat de woningen in de week van 27 maart 2023 via WoningNet worden aangeboden. ‘Dat is goed nieuws. Zeker in deze tijd met een zeer krappe woningmarkt, is het fijn dat er betaalbare nieuwbouw woningen beschikbaar komen’, geeft directeur-bestuurder François Claessens aan. 

Groot Agteveld
De woningen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject Groot Agteveld, waar zo’n 230 woningen in diverse stijlen en prijsklassen zijn gerealiseerd. De wijk ligt aan de rand van het dorp Achterveld. De huurwoningen zijn samen met Alliantie Ontwikkeling en Koopmans Bouw gerealiseerd. Met deze samenwerkingspartners zijn er ook vier KoopGarant woningen gebouwd.

Energiezuinig wonen
De woningen zijn energiezuinig, worden verwarmd met een warmtepomp, zijn gasloos en op het dak liggen zonnepanelen. De rug aan rug woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken, en een ruimte voortuin met berging. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer met tweede toilet én een vaste trap naar zolder. Op de zolder staan de installaties en is er een aansluiting voor de wasmachine en/of droger.

De twee vrije sectorwoningen zijn beide hoekwoningen. Ze hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken, een voortuin en een ruime achtertuin met een berging. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en de technische ruimte met de installaties. De zolder kan via de vlizotrap bereikt worden.

De plattegronden kunnen bekeken worden bij de advertentie op de website van WoningNet Eemvallei.

Reageren via WoningNet
Alleen woningzoekenden die staan ingeschreven bij WoningNet Eemvallei kunnen reageren op een van deze woningen. Houd de website van WoningNet Eemvallei dan ook goed in de gaten.

KoopGarant woningen
Drie van de vier KoopGarant woningen zijn inmiddels verkocht. Heeft u interesse in deze woning, neem dan contact op met Herbrink Makelaars. De woning wordt onder voorwaarden verkocht. Zo kunnen alleen huurders van Omthuis deze woning kopen.