Project herontwikkeling Troelstralaan van start

Ben jij al lang op zoek naar een sociale huurwoning in Baarn? Sta je ingeschreven als woningzoekende voor een sociale huurwoning in Baarn? Meld je dan nu aan voor de Meerstemmige Bouwgroep en ontwerp en realiseer mee aan misschien wel jouw toekomstige woning en woonomgeving aan de Troelstralaan.

Eemland Wonen gaat samen met toekomstige bewoners, omwonenden, de gemeente en belangrijke stakeholders uit de buurt nieuwe woningen ontwerpen en bouwen aan de Troelstralaan. Dit is een experiment.

Er is nog niet bekend hoe de woningen er uit gaan zien, hoe groot ze gaan worden en wat ze precies gaan kosten. Dit gaan we samen bedenken, ontwerpen en uitwerken in een plan. Er is al wel bekend dat de woningen voor een mix van doelgroepen is. Uiteraard zal er bij de vaststelling van de kostprijs een logische verhouding zijn tussen de grootte, de waarde en de prijsklasse.

Pas jij binnen onderstaand profiel en ben jij bereid tot volledige deelname aan het Meerstemmig Bouwproject, van schets tot realisatie? Meld je dan aan! Aanmelden kan tot uiterlijk 4 oktober. Er zijn 3 plekken, dus wees er snel bij!

Profiel sociale huurwoningen

 • Je inkomen is maximaal € 38.035(*/**)
 • Je valt in de volgende doelgroep:
  - senioren (65 jaar en ouder)
  - jongeren (tot en met 30 jaar)
  - middengroepen (vanaf 31 jaar)
 • Je zoekt een woning tussen circa 35m2 en 80 m2 
 • Je zoekt een huurwoning met een minimale huur van € 424,44** en een maximale huur van € 720,42**
 • Eemland Wonen en de gemeente Baarn onderzoeken in dit traject of er bij volledige deelname een voorrangspositie bij de woningtoewijzing*mogelijk is.

Vragen of aanmelden
Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Bel of mail met Suzan Verdonschot 06-22351256 of info@suzanverdonschot.com.
Aanmelden kan tot uiterlijk 4 oktober. Lees meer informatie op www.meerstemmigbouweninbaarn.nl.


* inkomen moet ook binnen de inkomensgrenzen vallen die gelden ten tijde van de ondertekening van het contract.
** prijspeil 2019