Meerstemmig bouwen in Baarn

Afgelopen maanden is met 23 participanten onderzoek gedaan hoe Eemland Wonen meer op kan trekken met jong volwassen Baarnse woningzoekenden. De participantengroep was divers van samenstelling. Een deel betrof het de jong volwassen woningzoekenden zelf, maar ook medewerkers van de gemeente Baarn, stichting Mooi Baarn, de Huurdersraad van Eemland Wonen en medewerkers van Eemland Wonen waren bij de zoektocht betrokken.

Presentatie resultaten zoektocht
Op woensdag 6 maart worden de resultaten van de zoektocht gedeeld met de rest van de inwoners van Baarn. Tevens wordt een rapport met bevindingen en aanbevelingen uitgereikt aan wethouder Jansma en aan de heer Claessens als directeur van Eemland Wonen. Ben jij benieuwd naar het experiment ontwerp? Wil jij hier meer van weten of wil je ook participeren? Kom dan naar de presentatie op 6 maart van 18.45 tot 19.45 uur in het gemeentehuis van Baarn, ingang Laanstraat 1. Meld je voor 1 maart aan via 

aanmeldingsformulier Presentatie Experiment Ontwerp Meestemmig Bouwen.Bellen of mailen met Suzan Verdonschot kan ook via scaverdonschot@gmail.com of 06-22351256.