Jongerenstudio’s Verbindingsweg in januari in de verhuur

De studio’s zijn speciaal bedoeld voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar mét een lokale binding. Zij tekenen een jongerencontract, waarmee zij vijf jaar op deze plek mogen wonen. Zo wil Eemland Wonen hen een kans geven te starten op de woningmarkt.

Duurzame studio’s
De studio’s variëren in grootte tussen de ongeveer 24 m2 en 41 m2 en hebben eigen sanitair en keuken. Ze zijn gasloos en door het gebruik van warmtepompen heel duurzaam. De tuin wordt gedeeld met alle huurders, net als de berging en een ruimte waar de fiets en/of scooter neergezet kan worden. Ook zijn er drie parkeerplaatsen op eigen terrein.

Inschrijving WoningNet
Om in te kunnen schrijven op een van deze studio’s is het belangrijk dat jonge woningzoekenden ingeschreven staan bij WoningNet. Het fijne een jongerenwoning is dat de inschrijving bij Woningnet én inschrijfduur niet vervalt bij het accepteren van de jongerenwoning. Het is dan ook een mooie opstap om door te stromen naar een volgende woning.

Meer informatie
Op de projectpagina van de Verbindingsweg staat binnenkort uitgebreide informatie over de studio’s zoals plattegronden en de huurprijzen.