Benoeming nieuwe commissaris bij Eemland Wonen

De raad van commissarissen (RvC) van woningcorporatie Eemland Wonen heeft mevrouw ir. Sophie Keulemans-ter Kuile MhBA als nieuwe commissaris benoemd. Per 1 oktober 2019 treedt zij in functie als lid RvC met het profiel vastgoed en financiƫn.

Mevrouw Keulemans-ter Kuile is directeur huisvesting bij Cordaan, een zorginstelling in en rondom Amsterdam. Zij beschikt over veel ervaring en expertise in het adviseren over vastgoedstrategie, de financiering en verduurzaming van vastgoed. Op de vraag waarom zij ook aan de slag gaat als lid van de RvC van Eemland Wonen antwoordt zij:

'Ik heb een passie voor bouwen en een goed gebouwde omgeving. Ik hecht er waarde aan dat de ruimte om te leven bijdraagt aan het welzijn van mensen, zeker voor hen waar alles niet (meer) zo vanzelfsprekend voor is.'

De raad van commissarissen van Eemland Wonen heeft verschillende taken: toezicht houden op de besturing van de corporatie, werkgever van het bestuur en het bestuur met raad en daad terzijde staan. De raad van commissarissen bestaat met de benoeming van mevrouw Keulemans-ter Kuile uit vijf leden en is daarmee weer op volle sterkte.