Nieuwsoverzicht

Prestatieafspraken met jaarplan 2021 ondertekend

Gemeente Baarn, Eemland Wonen en Huurdersraad Eemland hebben de afgelopen maanden gewerkt aan het opstellen van het jaarplan 2021 Het jaarplan is een aanvulling op de prestatieafspraken die eerder werd gesloten voor de periode 2020 tot en met 2023.
Lees bericht

Meerstemmig bouwen in Baarn

Afgelopen maanden is met 23 participanten onderzoek gedaan hoe Eemland Wonen meer op kan trekken met jong volwassen Baarnse woningzoekenden. De participantengroep was divers van samenstelling.
Lees bericht

Project herontwikkeling Troelstralaan van start

Ben jij al lang op zoek naar een sociale huurwoning in Baarn? Sta je ingeschreven als woningzoekende voor een sociale huurwoning in Baarn? Meld je dan nu aan voor de Meerstemmige Bouwgroep en ontwerp en realiseer mee aan misschien wel jouw toekomstige woning en woonomgeving aan de Troelstralaan.
Lees bericht