Huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning? Wij verhuren sociale en vrije sector huurwoningen.

Sociale huurwoningen
Sociale huurwoningen zijn huurwoningen met een maximale huurprijs van €763,47 (prijspeil 1 januari 2021). Niet iedereen komt in aanmerking voor een sociale huurwoning. Uw (gezamenlijke) inkomen mag daarvoor voor 1-persoonshuishouden niet hoger zijn dan € 40.765 en voor meerpersoonshuishoudens € 45.014 (prijspeil 1 januari 2022). Bij de toewijzing van sociale huurwoningen is verder de huisvestingsverordening van de gemeente waarin de woning ligt van toepassing. Dat betekent dat we aan de voorwaarden in de verordening moeten voldoen bij toewijzing van een sociale huurwoning.

Zoekt u een sociale huurwoning?
Schrijf u dan eerst in bij WoningNet. WoningNet regelt de inschrijvingen en zorgt ervoor dat de woningen verdeeld worden. Wilt u weten aan welke voorwaarden u moet voldoen? Kijk dan op de website van WoningNet Eemvallei

Vrijesectorwoningen
Wij bieden ook enkele huurwoningen in de vrije sector aan. Dit zijn woningen met een huurprijs vanaf € 763,47 (prijspeil 1 januari 2022). Deze woningen verhuren wij ook via WoningNet. U bent niet verplicht hiervoor een inschrijving te hebben. Deze verhuren wij onder onze eigen voorwaarden. De gemeentelijke Huisvestingsverordening is niet van toepassing. 

Nieuwsgierig naar ons actuele aanbod?
Op WoningNet vindt u het actuele woningaanbod van de gezamenlijke woningcorporaties in de regio Eemvallei.

Baarn is een gezellig dorp met een leuk centrum en een goede treinverbinding. Ook voor kinderen valt er genoeg te doen. En dan woon je hier ook nog eens middenin de natuur.’

Veelgestelde vragen

Als u de foutmelding 'U voldoet niet aan de voorwaarden van deze advertentie' krijgt, dan komt dat omdat uw inschrijfgegevens niet passen bij de advertentie waarop u wilt reageren. 

Log eerst in op uw inschrijving van WoningNet en bekijk dan het aanbod. U ziet dan alleen de woningen waarop u kunt reageren. 

Voor al uw vragen over uw inschrijving bij WoningNet, kunt u terecht op de website van WoningNet Eemvallei
Kunt u het antwoord daar niet vinden, bel dan het klantcontactcentrum van WoningNet, 0900 - 040 06 02.

 

Er zijn situaties waarin het noodzakelijk is dat u op zeer korte termijn verhuist. Alleen in zeer uitzonderlijke situaties kunnen mensen voorrang krijgen bij het zoeken naar een woning. Urgentieregels zijn per gemeente anders.

Urgentie aanvragen
Iedere gemeente heeft eigen urgentieregels. Neem voor meer informatie over het aanvragen van urgentie contact op met de volgende organisatie:

Gemeente Urgentie aanvragen bij: 
 Amersfoort Het Vierde Huis
 Baarn Gemeente Baarn
 Bunschoten Het Gooi en Omstreken
 Eemnes www.urgentiecommissie.nl
 Leusden Woonstichting Leusden
 Nijkerk Gemeente Nijkerk

 Soest

Gemeente Soest
 Woudenberg Gemeente Woudenberg