Huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning? Wij verhuren sociale en vrije sector huurwoningen.

Sociale huurwoningen
Sociale huurwoningen zijn huurwoningen met een maximale huurprijs van €720,43 (prijspeil 1 januari 2019). Niet iedereen komt in aanmerking voor een sociale huurwoning. Uw (gezamenlijke) inkomen mag daarvoor niet hoger zijn dan € 38.035 (prijspeil 1 januari 2019). In sommige gevallen maken we een uitzondering en mag u een maximaal inkomen hebben van €42.436 (prijspeil 1 januari 2019).

Zoekt u een sociale huurwoning?
Schrijf u dan in bij WoningNet. Daar vindt u het actuele woningaanbod van de woningcorporaties in de regio Eemvallei. WoningNet regelt de inschrijvingen en zorgt ervoor dat de woningen verdeeld worden. Wilt u weten aan welke voorwaarden u moet voldoen? Kijk dan op de website van WoningNet Eemvallei. Daar vindt u alle informatie die u nodig hebt.

Nieuwsgierig naar ons actuele aanbod?
Vanaf 10 december vindt u ons actuele aanbod op WoningNet.

Vrijesectorwoningen
Wij bieden ook enkele huurwoningen in de vrije sector aan. Dit zijn woningen met een huurprijs vanaf € 720,42 (prijspeil 1 januari 2019). Deze woningen verhuren wij zelf, onder bepaalde voorwaarden en criteria. U hoeft zich voor dit type woningen niet in te schrijven bij de gemeente Baarn. De gemeentelijke Huisvestingsverordening is eveneens niet van toepassing. U vindt hier ons aanbod van vrijesectorwoningen, koopwoningen, parkeergarages en carports. 

Baarn is een gezellig dorp met een leuk centrum en een goede treinverbinding. Ook voor kinderen valt er genoeg te doen. En dan woon je hier ook nog eens middenin de natuur.’