Huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning? Wij verhuren sociale en vrije sector huurwoningen.

Sociale huurwoningen
Sociale huurwoningen zijn huurwoningen met een maximale huurprijs van €752,33 (prijspeil 1 januari 2021). Niet iedereen komt in aanmerking voor een sociale huurwoning. Uw (gezamenlijke) inkomen mag daarvoor niet hoger zijn dan € 40.024 (prijspeil 1 januari 2021). Bij de toewijzing van sociale huurwoningen is verder de huisvestingsverordening van de gemeente waarin de woning ligt van toepassing. Dat betekent dat we aan de voorwaarden in de verordening moeten voldoen bij toewijzing van een sociale huurwoning.

Zoekt u een sociale huurwoning?
Schrijf u dan eerst in bij WoningNet. WoningNet regelt de inschrijvingen en zorgt ervoor dat de woningen verdeeld worden. Wilt u weten aan welke voorwaarden u moet voldoen? Kijk dan op de website van WoningNet Eemvallei.

Vrijesectorwoningen
Wij bieden ook enkele huurwoningen in de vrije sector aan. Dit zijn woningen met een huurprijs vanaf € 752,33 (prijspeil 1 januari 2021). Deze woningen verhuren wij ook via WoningNet. U bent niet verplicht hiervoor een inschrijving te hebben. Deze verhuren wij onder onze eigen voorwaarden. De gemeentelijke Huisvestingsverordening is niet van toepassing. 

Nieuwsgierig naar ons actuele aanbod?
Op WoningNet vindt u het actuele woningaanbod van de gezamenlijke woningcorporaties in de regio Eemvallei.

Baarn is een gezellig dorp met een leuk centrum en een goede treinverbinding. Ook voor kinderen valt er genoeg te doen. En dan woon je hier ook nog eens middenin de natuur.’