Huur betalen

Voor uw huurwoning betaalt u elke maand huur. U betaalt de huur steeds vooruit: het totale huurbedrag moet vóór de eerste dag van de maand op onze rekening staan. Ons rekeningnummer is NL76 BNGH 0285 0570 57 (BNG Bank).

Wij bieden verschillende manieren om de huur te betalen:

 • Automatische incasso
  Dit is de makkelijkste manier van betalen. Wanneer u ons machtigt, schrijven wij de huur maandelijks automatisch en op tijd van uw rekening af. Zo heeft u er geen omkijken naar. Zorgt ú dat er voldoende saldo op uw rekening staat? Overigens kunt u de machtiging later zonder problemen weer intrekken.
  Overstappen op automatische incasso?
  Vul het formulier machtiging in. En stuur het naar ons op of mail naar info@eemlandwonen.nl.
 • Online betalen
  Online betalen via iDEAL is momenteel nog niet mogelijk.
 • Periodieke overschrijving
  Bij deze betaalmethode regelt u de huurbetaling zelf via uw bank of online bankieren; de huurbetaling moet dan uiterlijk op de eerste van de maand op onze rekening staan. Ons rekeningnummer is NL76 BNGH 0285 0570 57 (BNG Bank), op naam van Eemland Wonen onder vermelding van het adres van uw huurwoning.
  Let op: veranderingen in het huurbedrag (na bijvoorbeeld de jaarlijkse huurverhoging), geeft u zelf tijdig aan uw bank door.
 • Pinnen
  Betaalt u de huur liever bij de receptie? Dat kan. U kunt bij ons pinnen. 

Let op: heeft u om welke reden dan ook een probleem met het betalen van de huur? U staat er niet alleen voor. Kijk hier voor meer informatie.

‘De huur betalen, gewoon goed geregeld via automatische incasso’